#3 Rojstni dan spletne strani izpoved.si
Drage uporabnice in uporabniki, spletna stran izpoved.si je pripravljena za objave in branje vaših izpovedi. Iskreno si želimo, da Vam bo uporaba te strani v največje veselje!
#4
Enkrat ko sta starša prišla po mene v vrtec, sem samo jokala in jima govorila, da se nočem poročiti (imela sem 4 leta). En fant iz vrtca, ki mi ni bil všeč, je imel isti priimek kot jaz, pa sem mislila, da se moram z njim poročiti, ker se oče in mama enako pišeta...
#5
Pride včasih dan ko nič ne slišim. Enkrat mi je brat čez cel dan vsak stavek trikrat ponovil, potem je imel pa na koncu dovolj ko je spet moral nekaj ponoviti se zadere na mene: ne bom se več pogovarjal s tabo ker si glupa! Jaz mu pa čisto mirna rečem: nisem glupa, gluha sem! Pa se mi samo smeji, obupan, in reče: saj to sem rekel, me spet nisi čula!!
#6
Sanjala sem, da se ljubim z vetrom... najboljši ljubimec v življenju, dosegel je vse... :)
#7
Moj najboljši prijatelj je lizal čevlje, ko je bil še majhen. Vsakič ko je prišel obisk, se je splazil iz dnevne sobe na hodnik in prišel nazaj čisto črn okrog ust. Mama, že čisto obupana, ga sploh ni več kregala, samo mu je rekla: joj Čuri Muri, spet si lizal čevlje....
#8
Enkrat se je sestra zaklenila v kuhinjo pa rekla vsa srečna: zaklenila sem te v ostanek sveta jaz pa sem svobodna v kuhinji! Takrat sem šele razumel, kako relativno doživljamo svet okrog nas, kako lahko razum vsako situacijo obrne tako da bi bili srečni.
#9
Stara sem 36 let, šest let sem že v tujini, pa pride včasih trenutek kot tako pogrešam, da bi lahko v pižami v soboto zjutraj pila kavo z mamo.
#10
Oče in mama sta poročena že 25 let. Enkrat slučajno pridem bolj zgodaj iz faksa pa najdem sporočilce ki ga je oče pustil mami: Draga žena, 1. opral sem zavese, 2. pobrisal sem prah, 3. posesal sem hišo, 4. še vedno sem zaljubljen vate. Tvoj mož.
#11
Moj dedek je bil najboljši. Ko sem magistrirala, sem naslednji dan po zagovoru pohitela v vas k njemu, da proslavimo. Babica in sosedi so mi rekli, da se ne počuti dobro, ampak tistih par dni ko sem ostala v vasi, je bil tako živahen in okreten, da se ni nič videlo, da je kaj narobe. Takega sem si zapomnila za vedno. Pet dni potem sem se odselila v Belgijo zaradi doktorata, on pa je obležal in v enem mesecu umrl. Mama mi je povedala, da zadnjih nekaj dni ni hotel več jesti, razen če so mu rekli, da sem mu poslala jaz iz Bruslja. Šest let je že od takrat, pa se še vedno zjokam kot otrok ko se spomnim nanj.
#12
Prijateljica, ki je v Angliji mi je povedala, kaj se je zgodillo njenemu kolegu. Sina so dali v francoski vrtec, pač da bi se čez nekaj časa naučil malo francosko. Minilo je nekaj časa, mali se še vedno ni naučil niti besede francosko, je pa nekega dne kar naekrat začel govoriti rusko. Potem se je pa na koncu izkazalo, da je bil v vrtcu en ruski otrok, ki je zbral vse ostale v skupini, totalno ignoriral varuško z njeno francoščino in vse otroke naučil rusko :)